Hoe werkt de kleurmeting en mengen van de lak?

Door middel van een speciaal apparaat, de spectrometer, wordt precies de kleur van de lak gemeten. Aan de hand van die meting wordt exact de kleur van de originele lakleverancier gemaakt.

Wordt er garantie geboden op het geleverde werk?

Ja, er wordt 4 jaar volledige garantie geboden op het geleverde reparatiewerk volgens de FOCWA richtlijnen. Via een certificaat wordt dit schriftelijk bevestigd en overhandigt tijdens het ophalen van de gerepareerde auto.

Tevens bent u bij ons verzekerd van 100% tevredenheidsgarantie. Bent u ergens niet tevreden over, lossen wij het altijd voor u op!

Hoe werkt uitdeuken zonder spuiten?

Het duurste onderdeel bij schadeherstel is het laten spuiten van de beschadigde delen. Is er bij een deuk geen lakschade, dan is het ook mogelijk om deze schade te herstellen zonder spuitwerk. Via een vakkundig proces van uittrekken of uitdrukken van de deuk wordt deze weer helemaal onzichtbaar hersteld en dat scheelt in de portemonnee. Let wel dat dit alleen mogelijk is als er totaal geen lakbeschadiging in de deuk aanwezig is.

Hoe wordt kleurverschil voorkomen?

Doordat wij precies de kleur gebruiken als de originele lakleverancier wijkt de kleur niet af van de kleur van uw auto. Verwachten wij een risico op kleurverschil met aangrenzende delen, dan gebruiken we kleuregalisatie. Dat wil zeggen dat we aangrenzende delen ook meespuiten waardoor kleurverschil bijna niet meer mogelijk.