Koplamp coaten

Het is u vast wel eens opgevallen dat er veel auto’s rondrijden met van die doffe koplampen. Dat gebeurt na verloop van tijd door de inwerking van UV-straling wat via zonlicht wordt doorgegeven. De lichtopbrengst van deze doffe koplampen neemt sterk af, waardoor u minder zicht heeft op de weg. Bij de periodieke en verplichte APK-keuring is dit een punt waar men de auto op nakijkt en een nieuwe koplamp is een kostbare aangelegenheid.

Wanneer ook bij uw auto de koplampen dof zijn geworden, is dit echter eenvoudig op te lossen. Autoschade De Hoop & Zn. zet een specialist aan de slag om de koplampen te coaten! Dit is de meest langdurige oplossing, want alleen poetsen zorgt voor een tijdelijk effect en wordt de koplamp binnen de kortste keren weer dof.

Bij de door ons gebruikte methode wordt het oppervlak van de lamp heel licht geschuurd en geëgaliseerd. Zo worden kleine krasjes en opgehoopt vuil verwijderd zodat het kunststof weer helder wordt. Daarna brengen wij een duurzame, UV-bestendige coating aan op het kunststof glas zodat deze zo lang mogelijk helder blijft.

Het schuren en coaten van uw koplampen is reeds mogelijk vanaf € 100,-*. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier of kom langs bij onze garage.

Op deze manier behoudt u de volle lichtopbrengst en kunt u veilig op weg.

Afspraak maken

*Prijs kan verschillen per type koplamp.