Keurmerken

Autoschade De Hoop & Zn. heeft als doel gesteld om aan de hoogste veiligheids-, kwaliteits- en duurzaamheidseisen te voldoen. Hiervoor is men onderdeel van een aantal organisaties die deze kenmerken bewaken.

FOCWA staat voor Federatie van Ondernemers in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven. Het is een actieve ondernemersvereniging en kenniscentrum waar leden ondersteuning kunnen vinden en vragen kunnen neerleggen. Dit zorgt ervoor dat de leden van de FOCWA symbool staan voor kwaliteit en professionaliteit. Jaarlijks worden de leden gecontroleerd of men nog voldoet aan de door de FOCWA gestelde eisen. Zo weten klanten dat men te maken heeft met een bedrijf dat up-to-date is qua techniek, kennis en kwaliteitseisen. Hierdoor kan er dan ook 4 jaar garantie worden gegeven op de uitgevoerde werkzaamheden.

Autoschade De Hoop & Zn. heeft ook een certificaat met de verklaring dat men Duurzaam Repareert. Dit betekent dat het hele bedrijf producten en middelen gebruikt die niet (onnodig) schadelijk zijn voor het milieu, de medewerkers en de klanten. Altijd goed om te weten!