Diensten

Autoschade De Hoop & Zn. in Volendam biedt alle diensten aan op het gebied van schadeherstel en spuitwerk voor de wijde regio. Denk hierbij aan herstel van autoschade, spotrepair, uitdeuken zonder spuiten, ruitreparaties en vervanging, hagelschade en zelfs complete restauraties.

Naast auto’s zijn reparaties van (bedrijfs)bussen, caravans, campers en scooters ook mogelijk. Onze specialisten herstellen alle voertuigen volgens fabrieksspecificaties en gebruiken de originele lakken om een 100% tevredenheid te garanderen.

Autoschade De Hoop & Zn. is specialist op gebied van allerlei soorten spuitwerk. Naast auto’s is ons spuitwerk toepasbaar op meubels, delen van keukens, panelen en kleinere objecten zoals trofeeën etc. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij spuiten het voor u!

Meer weten over de verschillende mogelijkheden in autoschadeherstel en spuiten van auto’s en andere gebruiksvoorwerpen? Kies een van de onderwerpen op deze pagina en wij vertellen u meer. Wilt u gelijk uw schade melden? Klik dan hier.