Volledige ontzorging

Een groot voordeel van het laten repareren van de schade aan uw auto bij Autoschade De Hoop & Zn. is dat wij bij grote schades het volledige proces uit handen nemen. Niet alleen het daadwerkelijk sleutelen aan de auto en het zorgen dat u mobiel blijft, maar ook de hele administratieve rompslomp.

De betaling van de factuur regelen wij rechtstreeks met uw verzekeraar. Doordat wij vaste afspraken hebben met diverse verzekeraars, betaalt u bij ons vaak een lager bedrag of helemaal geen eigen risico bij een reparatie. U hoeft enkel uw gerepareerde auto bij ons op te halen zodra deze weer in originele staat is hersteld. Bent u verzekerd via Schadegarant, dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Heeft u een kleine schade waar geen tussenkomst van uw verzekeringsmaatschappij voor nodig is (en dus geen gevolg voor uw eigen risico of no claim), dan kunt u na de reparatie aan ons betalen.

Wij werken samen met de volgende verzekeraars:

Onder Schadegarant vallen de volgende maatschappijen: ABN AMRO, Amlin Corporate Insurance, ASR verzekeringen, Delta Lloyd, De Nederlanden van Nu, De Zeeuwse, De Europeesche, Generali schadeverzekeringen maatschappij, De Goudse, ING Insurance Services, Nationale Nederlanden, OHRA, Proteq Schadeverzekeringen, Reaal Verzekeringen en Turien en Co/ Zurich.

>> Heeft u nog vragen over de afhandeling van verzekeringen? Neem dan contact  op of kijk bij onze veel gestelde vragen .