Klanten aan het woord

Mercuur Bouw

Op bouwplaatsen is er vaak een grotere kans op schade aan bedrijfswagens door losliggende bouwmaterialen, grote vrachtwagens en ander druk werkverkeer. Een ongeluk zit in een klein hoekje zogezegd.

Het Volendammer bouwbedrijf Mercuur Bouw heeft hier ook mee te maken en het komt geregeld voor dat bedrijfsauto’s beschadigd raken tijdens het werk. Deze auto’s zijn van groot belang om door te kunnen werken en projecten op tijd af te ronden, dus eventuele reparaties moeten snel en vakkundig worden uitgevoerd.

Al jaren maakt men gebruik van de diensten van Autoschade De Hoop & Zn. voor deze werkzaamheden, naar volle tevredenheid van Chris de Boer, een van de eigenaren van Mercuur Bouw:

“De mannen van Autoschade De Hoop & Zn. ontzorgen ons volledig als er schade is aan een van onze bedrijfswagens. Altijd snel en communicatief kundig, wordt er door het team van De Hoop & Zn. direct actie ondernomen zodat onze medewerkers weer op korte termijn met hun eigen bussen de weg op kunnen. Als klant hoeven we zelf niets te regelen, ook niet met de verzekering. Daarin ontzorgt Autoschade De Hoop & zn. ons volledig en dat ervaren wij als zeer prettig.”

Zo blijft de rol van een betrouwbare en kundige partner op het gebied van schadeherstel enorm belangrijk voor Mercuur Bouw om alle lopende projecten zonder vertraging uit te kunnen voeren. Autoschade De Hoop & Zn. is blij met deze samenwerking en hoopt deze nog vele jaren te mogen voortzetten.