Autoschade

Autoschade De Hoop & Zn. staat voor u klaar om schade aan uw auto veilig, snel en naar 100% tevredenheid te repareren.

Wij beschikken over een professioneel uitgeruste werkplaats, een team van vakmensen en modernste apparatuur. Ook innoveren wij continu, waardoor wij de beste service blijven bieden. Een van onze nieuwste aankopen is een hypermoderne all-in-one spuitcabine waarmee wij kleine schades vaak binnen 1 dag en tegen lage kosten kunnen repareren.

Wij houden u mobiel door gratis een vervangende auto aan te bieden of via onze haal- en brengservice. Is een auto niet noodzakelijk, dan hebben we ook nog een leenfiets ter beschikking.

Door onze jarenlange samenwerking met alle verzekeringsmaatschappijen zijn wij bekend met de juiste manieren en ingangen om het gehele proces omtrent schadeherstel uit handen te nemen. Doordat wij vaste afspraken hebben met deze partijen betaalt u vaak een lager bedrag of helemaal geen eigen risico bij een reparatie. De betaling van de factuur regelen wij rechtstreeks met uw verzekeraar.

Meld schade online

Tevens zijn wij een FOCWA erkend autoschade herstelbedrijf. Dat wil zeggen dat u ongeacht het merk, kleine- of grote schade altijd welkom bent en 4 jaar schriftelijke FOCWA garantie krijgt op uw autoschadeherstel. En bent u via Schadegarant verzekerd, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Maak een afspraak