Schade met verzekering melden

Wanneer u autoschade heeft opgelopen en u wilt deze schade verhalen bij de verzekeringsmaatschappij, dan is het belangrijk dat er een schadeformulier wordt ingevuld. Vaak ligt dit formulier in de auto.

Zeker als er een tegenpartij in het spel is, dan moet samen met deze tegenpartij het schadeformulier worden ingevuld. Voor beide partijen is er ruimte op het formulier en het formulier bevat bovendien een doordruk in 2-voud.

Heeft u hulp nodig met het invullen van het schadeformulier? Wij helpen u graag met het juist invullen van het schadeformulier.

Schadeformulier downloaden

Heeft u geen formulier voorhanden, dan is deze bij ons op te halen of kunt u het formulier hieronder downloaden.

Download een EU Schadeformulier

Mobiel schade melden bij uw verzekering

Tevens is het mogelijk om via een app op de mobiele telefoon een digitaal schadeformulier in te vullen. Download hieronder de Mobiele Schade app in de Google Playstore of App Store van Apple.

Wilt u de afhandeling volledig uit handen geven?

Zodra u de schade bij ons aanmeldt via het aanmeldformulier of persoonlijk in ons kantoor in Volendam, regelen wij verder alles: gratis vervangend vervoer, professioneel schadeherstel met 4 jaar garantie op de werkzaamheden en de administratieve afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de juiste afhandeling van uw schade.

Om een schatting te kunnen maken van het schadebedrag moeten wij de auto wel even zien. Door onze jarenlange ervaring kunnen we goed inschatten wat de reparatiewaarde zal gaan worden. Als de auto nog kan rijden, is langskomen bij onze garage de snelste manier om dit te verkrijgen. Als de auto niet meer kan rijden, halen wij de auto op met onze auto-ambulance.

Wij zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent over Autoschade De Hoop & Zn.!

Maak een afspraak