Spuitwerk

Naast het spuiten van auto’s en bedrijfswagens is ons spuitwerk ook toepasbaar op meubels en delen van keukens en keukenpanelen. Dit doen wij voor zakelijke klanten, maar ook voor particuliere klanten. Wij merkten dat de vraag naar het spuiten van meubels en keukens steeds groter werd. In onze professioneel uitgeruste spuiterij hebben wij alle faciliteiten om dit perfect te verzorgen en maatwerk te leveren. Zo zijn wij onder andere betrokken bij veel projecten van Boon Edam, de wereldwijde marktleider op het gebied van entreeoplossingen. Bekijk hier meer van onze projecten .

Bij Autoschade De Hoop & Zn. maken wij gebruik van 2 spuitcabines waaronder een All-in-One spuit cabine. Uniek aan de All-in-one spuitcabine is dat kleine schades in één cabine kunnen worden hersteld. Vroeger vond schuren en spuiten in afzonderlijke ruimtes plaats, maar door ingebouwde afzuiging is dit nu niet meer nodig.

Ook maken we ontzettend veel tijdswinst doordat laklagen door gebruik van UV-units een extreem korte droogtijd kennen. Zo kan een reparatie waar voorheen 2 dagen voor uit getrokken werd, nu al in 2,5 uur uitgevoerd worden. Hierdoor heeft u vaak dezelfde dag nog uw auto of ander spuitwerk terug.

Neem contact op