Hoe werkt ons proces

Wanneer u autoschade heeft neemt Autoschade De Hoop & Zn. het gehele proces voor u uit handen. Van het melden van de schade bij uw verzekering, tot het afleveren van een weer zo goed als nieuwe auto. Wij herstellen de schade vakkundig en snel. Autoschade De Hoop & Zn. hanteert een 100% tevredenheidsgarantie.

Bent u benieuwd naar het proces? In deze vijf stappen is uw auto weer zo goed als nieuw.

Stap 1
Schade melden
Meld een kleine schade via uw mobiele telefoon

U kunt uw autoschade gemakkelijk online melden of  op ieder gewenst moment bij ons langskomen.

Indien er een tegenpartij bij de schade betrokken is, dan is het van belang dat u gezamenlijk een schadeformulier invult. Download hier een schadeformulier. Heeft u hulp nodig bij het invullen? Wij helpen u graag in onze garages in Volendam en Enkhuizen.

Offerte aanvragen

Indien de reparatie niet via uw verzekering wordt geregeld kunt u geheel vrijblijvend online een interessante offerte aanvragen. Uiteraard kunt u hiervoor ook op ieder gewenst moment bij ons langskomen.

Bij Autoschade De Hoop betaalt u nooit meer dan de afgesproken prijs. Bent u het eens met de prijs en onze service? Dan maken wij gelijk een afspraak om de reparatie in te plannen. Bij kleine reparaties kan uw auto zelfs binnen één dag gerepareerd worden.

Stap 2
Wij maken een vrijblijvende offerte aan de hand van de aangeleverde informatie

Wij nemen de schade aan uw auto op tijdens het bezoek aan de garage of beoordelen de foto’s die u online geüpload heeft. Zodra voor ons helder is in welke staat uw auto verkeert en wat er moet gebeuren om dit te herstellen, ontvangt u een vrijblijvende offerte zonder verrassingen achteraf.

Stap 3
U levert uw auto in op de afgesproken dag en tijd

Op de dag van de afspraak levert u de auto bij ons in en kunt u uw weg vervolgen in een van onze gratis leenauto’s. Eventueel brengen wij u weg en halen u weer op als dit beter uitkomt. Woont of werkt u dicht in de buurt, dan hebben we ook een aantal leenfietsen ter beschikking staan. Zo zorgen wij er op alle manieren voor dat u mobiel blijft.

Stap 4
Onze specialisten gaan aan de slag met uw auto

Uw auto wordt zorgvuldig gerepareerd door onze schadeherstelspecialisten. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van originele onderdelen, de modernste technieken en precies de juiste kleur autolak. Doordat onze werkplaats in contact staat met de systemen van alle grote merken, weten wij precies wat we kunnen verwachten en waar de reparatie aan moet voldoen. Op deze manier wordt uw auto weer in de originele staat hersteld.

Na afloop regelen wij het papierwerk en de betaling via de verzekeringsmaatschappijen wanneer dit nodig is. Ook hier hoeft u niets aan te doen, dit hoort uiteraard bij onze service.

Stap 5
Uw auto weer helemaal strak en gepoetst!

Wanneer uw auto weer 100% in orde is, wordt hij schoongemaakt en gewassen zodat u een glanzende auto in ontvangst kunt nemen. Zo zorgen wij weer voor vele kilometers zorgeloos rijplezier en gaat u weer veilig op weg in uw vertrouwde eigen auto.